Crowdfunding voor de Technische Universiteit Eindhoven

Elke dag werken we bij de Technische Universiteit Eindhoven aan de toekomst van onze samenleving. In onze onderzoekslaboratoria, in onze collegezalen en met studententeams. Steun onze projecten en draag hiermee bij aan technologische oplossingen voor de wereld van morgen. Dit platform biedt u de mogelijkheid om te kiezen aan welk project u doneert. Elke bijdrage telt. 

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Wij zijn studentenvereniging a.s.v. SSRE, een vereniging die vooral bestaat uit studenten van de TU/e en Fontys. Na het succes van vorig jaar, hebben we samen met studententeam IGNITE besloten dat we de studenten van Eindhoven op de kaart willen zetten. Eindhoven staat bekend als de lichtstad van Nederland. De eerste aspecten waar men bij Eindhoven aan denkt zijn de High Tech Campus en haar bedrijven,  gloeilampen, radio’s etc. Wat iedereen neigt de vergeten is het gigantische netwerk van alumni en studenten dat achter deze ontwikkelingen zit. Wij van SSRE en IGNITE willen tijdens GLOW 2022 de stem van de Eindhovense student zijn. Laten zien dat we er zijn. Laten zien dat we met veel zijn. Laten zijn dat wij Eindhoven maken. Dit willen we bereiken door lichtgevende harten op de gevels van studentenhuizen te plaatsen.   We hebben al de harten van een aantal mensen geraakt: we zijn een samenwerking aangegaan met team IGNITE, hebben een commissie gevormd bestaande uit 12 enthousiaste studenten, de missie en visie van onze generatie zijn gevormd, de uitvoering van een gaaf project is in volle gang. De finish is bijna in zicht. We missen enkel de laatste fonden om de harten te laten kloppen.   GLOW 2022 zal plaatsvinden van 12 tot en met 19 november. Dit zal een grote mijlpaal zijn voor het op de kaart zetten van de Eindhovense student. Tijdens GLOW willen we de hele community laten zijn dat wij, toekomstige werknemers, toekomstige collega’s, toekomstige ingenieurs er zijn en ook met veel. Echter is GLOW al binnenkort. Op dit moment mist ons team de allerlaatste fondsen. Dit zorgt voor logistieke uitdagingen en maakt ons erg afhankelijk van sponsoren. Het neerzetten van een nieuw, hightech project is uiteraard ook kostbaar. Hierom zijn we een crowdfunding zijn begonnen. Via deze weg vragen wij uw steun in de vorm van een donatie om het benodigde bedrag van 2000 euro te behalen.
Bekijk alle

Help mee om geld te werven voor één van de projecten op deze site. Word ambassadeur van een project of start een geldinzamelactie. Alleen of met je team, je collega’s, of bijvoorbeeld je vereniging. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Bekijk alle

Afsluiting crowdfunding op 1 april!

26-03-2021 | 11:22 Geplaatst op: InMotion, Charging Ahead De auto presentatie komt steeds dichterbij. 17 mei is het zo ver, de hele wereld kan de auto eindelijk bewonderen. Tot 1 april heeft iedereen de tijd om mee te doen in de crowdfunding en daarmee zijn of haar naam op de auto te krijgen! Wees er snel bij en zie over een aantal weken jouw naam over het circuit vliegen!  
Lees meer
Bekijk alle

Jo

07-12-2022 | 19:48