InMotion, Charging Ahead

van totaal € 10.000 (77%)

Snelladen van een auto-accu is te langzaam. Dit is één van de grote barrières in de overstap naar volledige elektrisch rijden. Het studententeam InMotion gaat hier verandering in brengen door de ontwikkeling van onze eigen innovatieve snel-laadtechnologie.

“InMotion’s ultieme doel is om een elektrische auto net zo snel op te laden als een brandstofauto wordt volgetankt”

In de racewereld zijn de omstandigheden extreem en wordt ons studententeam maximaal uitgedaagd om te innoveren. Daarom wordt bij InMotion gebouwd aan de eerste elektrische endurance racewagen die in 2023 deel zal nemen aan de 24 uur van Le Mans. Dé race bij uitstek om onze innovatie aan de wereld te tonen. Ook op de korte termijn liggen er al geweldige mijlpalen in het verschiet

Dit jaar is nog het doel van InMotion om onze eigen LMP-wagen (Le Mans Prototype) af te leveren en hiermee de eerste testrondes te rijden op het racecircuit.

Samen met onze partners werken we hard aan het realiseren van deze doelstellingen. Ook u kunt bijdragen aan de toekomst van de energietransitie.

Voor €100,- kunt u mede mogelijk maken dat onze techniek op het circuit wordt gedemonstreerd. Hier krijgt u natuurlijk een prachtig bedankje voor terug. Uw naam zal vereeuwigd worden op deze recordbrekende innovatie!

Bent u 1 van 100 die een plekje op de auto krijgt? 

LET OP: Maximaal 30 karakters op de auto.

 

 

Wilt u meer informatie, over bijvoorbeeld onze vorige auto's? Bezoek dan onze website! https://www.inmotion.tue.nl/

 

 

 

 

Bekijk alle

Jan Lammers, officieel InMotion ambassadeur!

16-06-2020 | 16:04 We zijn trots aan te kondigen dat Jan Lammers officieel ambassadeur van InMotion is! Voormalig F1 coureur heeft een kort bericht achtergelaten voor jullie. Zijn passie voor racen en innovatie in de race-wereld heeft hem gedreven onze nieuwste ambassadeur te worden. Word een Friend of InMotion net als Jan Lammers en zet je naam op onze auto!  
Lees meer