Lichtgevende hartjes bij studentenhuizen tijdens Glow

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 2.000 (39%)

Wij zijn studentenvereniging a.s.v. SSRE, een vereniging die vooral bestaat uit studenten van de TU/e en Fontys. Na het succes van vorig jaar, hebben we samen met studententeam IGNITE besloten dat we de studenten van Eindhoven op de kaart willen zetten. Eindhoven staat bekend als de lichtstad van Nederland. De eerste aspecten waar men bij Eindhoven aan denkt zijn de High Tech Campus en haar bedrijven,  gloeilampen, radio’s etc. Wat iedereen neigt de vergeten is het gigantische netwerk van alumni en studenten dat achter deze ontwikkelingen zit. Wij van SSRE en IGNITE willen tijdens GLOW 2022 de stem van de Eindhovense student zijn. Laten zien dat we er zijn. Laten zien dat we met veel zijn. Laten zijn dat wij Eindhoven maken. Dit willen we bereiken door lichtgevende harten op de gevels van studentenhuizen te plaatsen.

 

We hebben al de harten van een aantal mensen geraakt: we zijn een samenwerking aangegaan met team IGNITE, hebben een commissie gevormd bestaande uit 12 enthousiaste studenten, de missie en visie van onze generatie zijn gevormd, de uitvoering van een gaaf project is in volle gang. De finish is bijna in zicht. We missen enkel de laatste fonden om de harten te laten kloppen.

 

GLOW 2022 zal plaatsvinden van 12 tot en met 19 november. Dit zal een grote mijlpaal zijn voor het op de kaart zetten van de Eindhovense student. Tijdens GLOW willen we de hele community laten zijn dat wij, toekomstige werknemers, toekomstige collega’s, toekomstige ingenieurs er zijn en ook met veel. Echter is GLOW al binnenkort. Op dit moment mist ons team de allerlaatste fondsen. Dit zorgt voor logistieke uitdagingen en maakt ons erg afhankelijk van sponsoren. Het neerzetten van een nieuw, hightech project is uiteraard ook kostbaar. Hierom zijn we een crowdfunding zijn begonnen. Via deze weg vragen wij uw steun in de vorm van een donatie om het benodigde bedrag van 2000 euro te behalen.

Vragen

Glowcie.ssre@gmail.com

 

Sociale media

Instagram SSRE

Instagram Team IGNITE

 

De GLOW commissie van a.s.v. SSRE was opgericht in 2021, het eerste jaar dat SSRE meedeed aan GLOW. De commissie bestond toen uit 14 studenten. GLOW 2021 was een groot succes; duizenden; duizenden bezoekers kwamen naar ons monumentaal pand gelegen aan de Vestdijk. Nu heeft een nieuwe generatie van studenten het stokje overgenomen en is een samenwerking aangegaan met team IGNITE om zo een nog succesvollere expositie te creëren voor GLOW. Algemene studentenvereniging SSRE was opgericht in 1957 en telt momenteel meer dan 500 leden.

We streven ernaar om de zichtbaarheid van de Eindhovense student te vergroten om nieuwe, toekomstige studenten naar Eindhoven toe te trekken. Het doek is om studenten en toekomstige werkgevers elkaar te laten zien. Studenten zullen zich realiseren dat ze een fantastische carrière kunnen opbouwen in de regio Eindhoven en werkgever zullen zich beseffen dat ze niet ver van huis hoeven te kijken voor werknemers. Dit netwerk is uitermate belangrijk en dit netwerk willen wij dan ook stimuleren met onze light installatie