Crowdfunding voor de Technische Universiteit Eindhoven

Elke dag werken we bij de Technische Universiteit Eindhoven aan de toekomst van onze samenleving. In onze onderzoekslaboratoria, in onze collegezalen en met studententeams. Steun onze projecten en draag hiermee bij aan technologische oplossingen voor de wereld van morgen. Dit platform biedt u de mogelijkheid om te kiezen aan welk project u doneert. Elke bijdrage telt. 

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Wij zijn de tweede generatie van VIRTUe en doen we mee aan de Solar Decathlon Europe in juni 2022! Ons team heeft een sterke affiniteit met stedenbouw en het bedenken van sociale oplossingen, waardoor de SDE21, gevestigd in het stedelijke Wuppertal, Duitsland, een perfecte projectlocatie is voor ons. Onze Ripple Demonstration Unit (RDU) maakt deel uit van het grotere ontwerp voor Wuppertal en bestaat uit twee appartementen met gedeelde faciliteiten, een daktuin en gedeelde ruimtes om het grotere stedenbouwkundig plan na te bootsen. Deze bewoonbare eenheid vertegenwoordigt alle onderdelen van het ontwerp. Het twee jarig werk van VIRTUe zal worden gedemonstreerd in deze RDU, die door ons zal worden gebouwd.    Laat ons in de reactie weten welk component u het meest interessant vind. En waar u uw donatiegeld in wilt stoppen. Voor meer informatie over de componenten kunt u naar onze website: HELP US! | Team VIRTUe
Bekijk alle

Help mee om geld te werven voor één van de projecten op deze site. Word ambassadeur van een project of start een geldinzamelactie. Alleen of met je team, je collega’s, of bijvoorbeeld je vereniging. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Help mee
Bekijk alle

Afsluiting crowdfunding op 1 april!

26-03-2021 | 11:22 Geplaatst op: InMotion, Charging Ahead De auto presentatie komt steeds dichterbij. 17 mei is het zo ver, de hele wereld kan de auto eindelijk bewonderen. Tot 1 april heeft iedereen de tijd om mee te doen in de crowdfunding en daarmee zijn of haar naam op de auto te krijgen! Wees er snel bij en zie over een aantal weken jouw naam over het circuit vliegen!  
Lees meer
Bekijk alle

Steven

17-11-2021 | 09:46 Aan: Luca, Embrace waste Mooi initiatief!