Crowdfunding voor de Technische Universiteit Eindhoven

Elke dag werken we bij de Technische Universiteit Eindhoven aan de toekomst van onze samenleving. In onze onderzoekslaboratoria, in onze collegezalen en met studententeams. Steun onze projecten en draag hiermee bij aan technologische oplossingen voor de wereld van morgen. Dit platform biedt u de mogelijkheid om te kiezen aan welk project u doneert. Elke bijdrage telt. 

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Help studenten hun experimenten te voltooien. Vanuit huis. Volledige toegang. Op afstand. Covid-19 zorgt bij een flink aantal studenten voor vertragingen in de studie. Zo zijn veel studenten afhankelijk van experimenten in laboratoria. Onze oplossing: Remote Setups. Geautomatiseerde opstellingen die op afstand gemonitord kunnen worden. De experimenten op het hoogste niveau kunnen worden uitgevoerd vanuit huis, zelfs vanuit het buitenland en de kwaliteit van de opleiding blijft gewaarborgd. Remote Setups bieden: Hoge kwaliteit van studie Internationale samenwerkingsmogelijkheden Minder reizen in de toekomst Hogere kwaliteit van experimenten Draag bij aan het lab van de toekomst!  
Bekijk alle

Help mee om geld te werven voor één van de projecten op deze site. Word ambassadeur van een project of start een geldinzamelactie. Alleen of met je team, je collega’s, of bijvoorbeeld je vereniging. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Help mee
Bekijk alle

Jan Lammers, officieel InMotion ambassadeur!

16-06-2020 | 16:04 Geplaatst op: InMotion, Charging Ahead We zijn trots aan te kondigen dat Jan Lammers officieel ambassadeur van InMotion is! Voormalig F1 coureur heeft een kort bericht achtergelaten voor jullie. Zijn passie voor racen en innovatie in de race-wereld heeft hem gedreven onze nieuwste ambassadeur te worden. Word een Friend of InMotion net als Jan Lammers en zet je naam op onze auto!  
Lees meer
Bekijk alle

Euflex BV / Technificent

17-09-2020 | 14:23 Aan: Luca, Embrace waste