Crowdfunding voor de Technische Universiteit Eindhoven

Elke dag werken we bij de Technische Universiteit Eindhoven aan de toekomst van onze samenleving. In onze onderzoekslaboratoria, in onze collegezalen en met studententeams. Steun onze projecten en draag hiermee bij aan technologische oplossingen voor de wereld van morgen. Dit platform biedt u de mogelijkheid om te kiezen aan welk project u doneert. Elke bijdrage telt. 

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Voor studentenprojecten rond duurzaamheid, sport en inclusiviteit Boris Bakker (19) en Axel Verstegen (20) waren vrienden en gewaardeerde, enthousiaste bachelorstudenten Sustainable Innovation. Ze waren enthousiaste sporters en toegewijd aan duurzaamheid en inclusiviteit.   Begin 2022 kwamen Boris en Axel om na een ski-ongeluk. Hun ouders en de TU/e willen hun gedachtengoed met dit fonds laten voortleven. Beide partijen zorgden voor een mooie eerste inleg en hopen dat anderen hun voorbeeld zullen volgen. Zo bieden we TU/e studenten samen extra kansen om hun talenten te delen met de wereld.  Bijdragen aan dit fonds gaan naar studenten die projecten willen starten op het gebied van sport, duurzaamheid en/of inclusiviteit.  
Bekijk alle

Help mee om geld te werven voor één van de projecten op deze site. Word ambassadeur van een project of start een geldinzamelactie. Alleen of met je team, je collega’s, of bijvoorbeeld je vereniging. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Help mee
Bekijk alle

Afsluiting crowdfunding op 1 april!

26-03-2021 | 11:22 Geplaatst op: InMotion, Charging Ahead De auto presentatie komt steeds dichterbij. 17 mei is het zo ver, de hele wereld kan de auto eindelijk bewonderen. Tot 1 april heeft iedereen de tijd om mee te doen in de crowdfunding en daarmee zijn of haar naam op de auto te krijgen! Wees er snel bij en zie over een aantal weken jouw naam over het circuit vliegen!  
Lees meer
Bekijk alle

Anoniem

26-11-2023 | 11:10 Aan: Boris and Axel Fonds